go
Co:Jedzenie
Gdzie
Kiedy

W niedzielę 21 października dawne sale bankietowe Hotelu Forum zamienią się w najbardziej różnorodną restaurację w Krakowie. W roli gospodarzy wystąpią krakowskie lokale, mali producenci, sklepy z dobrym jedzeniem, piekarnie, inicjatywy kulinarne. Tak zapowiada się kolejna edycja ...

WEŹ UDZIAŁ W SPONTANICZNYM ŚWIĘCIE KUCHNI! Jubileuszowa dwudziesta edycja Culinary Fest w Poznaniu będzie czerpać z bogactwa smaków, które zawdzięczamy lasom. Świętuj z nami pięciolecie festiwalu! Polub Culinary Fest i bądź na bieżąco: fb.com/CulinaryFest Danie festiwalowe - ...

Azjatyckie pierożki możemy jeść o każdej porze dnia i nocy. :) Malutkie, kształtne - w sam raz na raz. A kto wie wszystko o tym azjatyckim przysmaku? No jasne, że Inessa V. Kim. Zapraszamy! Jeżeli jesteś weganem lub wegetarianem przygotujemy specjalnie dla ciebie zmodyfikowane ...

Akademia kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na wegańskie warsztaty z Pawłem Ochmanem Weganon - tematem przewodnim będzie kuchnia polska. na warsztatach wspólnie wykonamy: „schabowe” z puree dyniowo-ziemniaczanym i mizerią „kaszankę” na gorąco „rosół” z domowym ...

Po wakacjach powracają jedne z waszych ulubionych warsztatów, które prowadzi jeden z waszych ulubionych szefów kuchni. :-) Wszystkich fanów dobrze wysmażonego setka oraz męskich (i damskich również ;-)) rozmów przy kuflu rzemieślniczego piwa nie może zabraknąć na warsztatach z ...

Lato się kończy... Czy jesień musi być nudna? NIE! Pożegnajmy gorąco lato i powitajmy jesień z kolorem smaków! - najlepsze śląskie Food Trucki - fajrant zona - scena muzyczna Pierwszy raz pod Szybem Prezydent BAWIMY SIĘ TRZY DNI! 21 września (piątek) godz. ...

Zapraszamy na wyjątkowe kulinarne spotkanie: - 5 daniowe set menu połączone z degustacją win - możliwość zakupu degustowanych win z rabatem Przystawka1: _Lekko podwędzany tatar z sarny, emulsja z rokitnika, marynowane kurki w occie malinowym oraz prażone orzechy ...

Targ Śniadaniowy zaczyna szósty rok !! swojej działalności w miejscu gdzie wszystko się zaczęło Przed nami start sezonu i świętowanie ukończonych 5 latek. Dzięki współpracy z Urząd Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy w tym roku odbędzie się kilka wydarzeń specjalnych z ...

Niedzielne poranki bez martwienia się o pyszne śniadanie dla całej rodziny? Zapewni Wam to niezawodnie Republika Róż. Zapraszamy na spokojne, leniwe biesiadowanie w towarzystwie rodziny, przyjaciół i czworonogów. Na naszym różnorodnym bufecie każdy znajdzie coś dla siebie, za 28 zł ...

Desery Finger Food to sztuka łączenia smaków i struktur w małych formach wyrobów cukierniczych oraz estetyka ich dekorowania. Ten temat będziemy zgłębiać podczas dwudniowego szkolenia 24-25 września pod okiem Krzysztof Kopciński (y) Zapisz się na szkolenie: ...

Jesteście gotowi na kulinarną podróż? Do wyboru mamy: Grecję ...

First time ever in Poland - we will have a honor to host Brasserie Cantillon Zwanze Day. More info about taplist, bottle list, special, Belgian-inspired food menu by our Chef Przemek Dłuski and Zwanze 2018 coming soon! Sante! ----- Jako pierwsi w Polsce - mamy okazję gościć ...

Promujemy dobre jedzenie - naturalne, lokalne, przetworzone w sposób tradycyjny, domowy, bez sztucznych dodatków i polepszaczy. Wytworzone ręką ludzką a nie przez maszynę, dlatego obok prawdziwej żywności znajdziecie niepowtarzalne rękodzieło. Na Jarmarku Śniadaniowym zrobicie ...

Line-up: AleBrowar Alefarm Brewing Amager Bryghus Birrificio Italiano Browar Artezan Browar Kingpin Browar PINTA Browar Rockmill Browar Szałpiw Browar Widawa Browar Zakładowy Bottle Logic Brewing De Struise Brouwers Dugges Equilibrium Brewery Jester King Lervig ...

Kochacie słodkości? To szkolenie jest przygotowane z myślą o was – zobaczcie, jak w domowej kuchni stworzyć nowoczesny deser, którym nie powstydziłaby się dobra restauracja. Tym razem w Cocoart’s poznacie tajniki przyrządzania i dekorowania monoporcji. Waszym przewodnikiem po ...