Going. | Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina - Book&Cook

Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina

18:00 | Sobota, 20 stycznia 2018
Book&Cook

Jedzenie

260 zł

260 zł

Kochani! Wasza najukochańsza babcia albo dziadek z pewnością ucieszą się jeśli w prezencie z okazji zbliżającego się ich dnia wybierzecie się razem na warsztaty. Nic tak nie łączy, jak wspólne gotowanie. :-) A jak wiadomo współczesne babcie są otwarte na nowe wyzwania kulinarne. Marta Edmunds przygotowała menu - petardę. Zapraszamy wszystkich mięsolubnych. :)

Menu:

- Marokańska harira z baraniną i cieciorką z chlebkiem Msemen.
- Egipskie kotleciki jagnięce na kości z dukkah, jogurtem miętowym z tahini i sałatką z komosy ryżowej.
- Francuska jagnięcina Navarin z rzepą, białą fasolą, zielonym groszkiem i ziemniakami.
- Brytyjski mini-pie z ciasta kruchego na smalcu z duszoną baraniną i karmelizowaną cebulą oraz sosem musztardowym.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 260 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej