Going. | Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina - Book&Cook

Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina

18:00 | Sobota, 20 stycznia 2018
Book&Cook

Jedzenie

260 zł

260 zł

Kochani! Wasza najukochańsza babcia albo dziadek z pewnością ucieszą się jeśli w prezencie z okazji zbliżającego się ich dnia wybierzecie się razem na warsztaty. Nic tak nie łączy, jak wspólne gotowanie. :-) A jak wiadomo współczesne babcie są otwarte na nowe wyzwania kulinarne. Marta Edmunds przygotowała menu - petardę. Zapraszamy wszystkich mięsolubnych. :)

Menu:

- Marokańska harira z baraniną i cieciorką z chlebkiem Msemen.
- Egipskie kotleciki jagnięce na kości z dukkah, jogurtem miętowym z tahini i sałatką z komosy ryżowej.
- Francuska jagnięcina Navarin z rzepą, białą fasolą, zielonym groszkiem i ziemniakami.
- Brytyjski mini-pie z ciasta kruchego na smalcu z duszoną baraniną i karmelizowaną cebulą oraz sosem musztardowym.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 260 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  jogurtem     minipie     wyzwania     dnia     groszkiem     albo     zblizajacego     zlzapisy     gotowanie     otwarte     harira     wspolczesne     razem     marta     salatka     komosy     brytyjski     karmelizowana     warsztaty     hkoszt     musztardowymczas     ziemniakami     kotleciki     rzepa     chlebkiem     jesli     dziadek     prezencie     studiobookandcookcompl     cebula     duszona     cieciorka