Going. | Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina - Book&Cook

Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina

18:00 | Sobota, 20 stycznia 2018
Book&Cook

Jedzenie

260 zł

260 zł

Kochani! Wasza najukochańsza babcia albo dziadek z pewnością ucieszą się jeśli w prezencie z okazji zbliżającego się ich dnia wybierzecie się razem na warsztaty. Nic tak nie łączy, jak wspólne gotowanie. :-) A jak wiadomo współczesne babcie są otwarte na nowe wyzwania kulinarne. Marta Edmunds przygotowała menu - petardę. Zapraszamy wszystkich mięsolubnych. :)

Menu:

- Marokańska harira z baraniną i cieciorką z chlebkiem Msemen.
- Egipskie kotleciki jagnięce na kości z dukkah, jogurtem miętowym z tahini i sałatką z komosy ryżowej.
- Francuska jagnięcina Navarin z rzepą, białą fasolą, zielonym groszkiem i ziemniakami.
- Brytyjski mini-pie z ciasta kruchego na smalcu z duszoną baraniną i karmelizowaną cebulą oraz sosem musztardowym.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 260 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  cieciorka     najukochansza     miesolubnych     gotowanie     egipskie     komosy     duszona     francuska     ryzowej     kotleciki     albo     nowe     zlzapisy     babcie     trwania     tahini     navarin     chlebkiem     dziadek     studiobookandcookcompl     cebula     kosci     zapraszamy     msemen     salatka     okazji     wasza     oraz     jagniece     ciasta     biala     dnia