Going. | Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina - Book&Cook

Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina

18:00 | Sobota, 20 stycznia 2018
Book&Cook

Jedzenie

260 zł

260 zł

Kochani! Wasza najukochańsza babcia albo dziadek z pewnością ucieszą się jeśli w prezencie z okazji zbliżającego się ich dnia wybierzecie się razem na warsztaty. Nic tak nie łączy, jak wspólne gotowanie. :-) A jak wiadomo współczesne babcie są otwarte na nowe wyzwania kulinarne. Marta Edmunds przygotowała menu - petardę. Zapraszamy wszystkich mięsolubnych. :)

Menu:

- Marokańska harira z baraniną i cieciorką z chlebkiem Msemen.
- Egipskie kotleciki jagnięce na kości z dukkah, jogurtem miętowym z tahini i sałatką z komosy ryżowej.
- Francuska jagnięcina Navarin z rzepą, białą fasolą, zielonym groszkiem i ziemniakami.
- Brytyjski mini-pie z ciasta kruchego na smalcu z duszoną baraniną i karmelizowaną cebulą oraz sosem musztardowym.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 260 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  okolo     dziadek     razem     minipie     wspolne     wiadomo     groszkiem     wyzwania     najukochansza     msemen     otwarte     pewnoscia     jogurtem     harira     jesli     zlzapisy     studiobookandcookcompl     gotowanie     petarde     dukkah     kruchego     rzepa     wspolczesne     francuska     cebula     trwania     komosy     zblizajacego     zapraszamy     fasola     karmelizowana     oraz  
NULL