Going. | Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina - Book&Cook

Warsztaty: sztuka mięsa - baranina i jagnięcina

18:00 | Sobota, 20 stycznia 2018
Book&Cook

Jedzenie

260 zł

260 zł

Kochani! Wasza najukochańsza babcia albo dziadek z pewnością ucieszą się jeśli w prezencie z okazji zbliżającego się ich dnia wybierzecie się razem na warsztaty. Nic tak nie łączy, jak wspólne gotowanie. :-) A jak wiadomo współczesne babcie są otwarte na nowe wyzwania kulinarne. Marta Edmunds przygotowała menu - petardę. Zapraszamy wszystkich mięsolubnych. :)

Menu:

- Marokańska harira z baraniną i cieciorką z chlebkiem Msemen.
- Egipskie kotleciki jagnięce na kości z dukkah, jogurtem miętowym z tahini i sałatką z komosy ryżowej.
- Francuska jagnięcina Navarin z rzepą, białą fasolą, zielonym groszkiem i ziemniakami.
- Brytyjski mini-pie z ciasta kruchego na smalcu z duszoną baraniną i karmelizowaną cebulą oraz sosem musztardowym.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 260 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  sosem     jagniecina     ziemniakami     laczy     edmunds     marokanska     biala     francuska     ryzowej     salatka     karmelizowana     najukochansza     zlzapisy     zapraszamy     petarde     dnia     miesolubnych     zblizajacego     smalcu     wspolczesne     chlebkiem     wyzwania     wybierzecie     prezencie     warsztaty     cieciorka     duszona     nowe     wasza     egipskie     kotleciki     albo